Wybierz język: polski english deutsch

hotel dworski
  • Hotel Dworski
  • Hotel Dworski Szczecin Przecław
  • Restauracja Szczecin
  • Wesela Szczecin
  • Dobre jedzenie Szczecin
  • Dobre jedzenie Szczecin

Catering Świąteczny

Catering Świąteczny

 Przyjmujemy zamówienia na potrawy świąteczne – pod numerem tel. 91 311 68 20, 503 119 050 lub w recepcji Hotelu Dworski w Przecławiu.

recepcja@hoteldworski.pl

marketing@hoteldworski.pl

 

Odbiór zamówień 23. i 24. grudnia lub w dowolnie ustalonym terminie.

Potrawy pakowane są próżniowo i przygotowywane wyłącznie z naturalnych składników.

Zamówienia przyjmujemy do 21 grudnia 2017 r.

Przy zamówieniu przedpłata 30% ostatecznej kwoty bądź całość.

Przy przedpłacie 30%, ostateczne rozliczenie nastąpić powinno maksymalnie w dniu odbioru zamówienia.

Możliwość przygotowania również innych dań, w tym mięsnych

 

- Pierogi z kapustą i grzybami 1 kg ( 14-16 szt.) – 35 zł

- Pierogi ruskie 1 kg (14-16 szt.) – 30 zł

- Uszka 0,5 kg ( 50 szt.) – 50 zł

- Barszcz czerwony czysty l litr – 15 zł

- Sałatka jarzynowa 1 kg – 30 zł

- Krokiety z kapustą i grzybami 1 kg (6 szt.) - 26 zł

- Postny bigos na kwaśnej kapuście z grzybkami i śliwkami 1 kg - 30 zł

- Ryba po grecku ( 500g ryby/500g sosu) 1 kg – 45 zł

-Śledź po staropolsku ( ze śmietaną i jabłkiem) 1 kg - 45 zł

-Śledź po żydowsku 1 kg - 45 zł

- Jabłecznik własnego wypieku 1 kg - 30 zł

- Sernik własnego wypieku 1 kg - 30 zł